Jag älskar att laga mat, lukta på den, äta den och fundera på vartifrån den kommer och hur den äts, med vem och varför. Min blogg är matkärlek.
måndag 17 november 2008
Choklad
Idag kommer Emanuel Andrén till Grythyttan och han skall lära mig massa om choklad. Kolla in honom närmare här.
5 kommentarer:
Anonym
sa...
Hallå där!! Tack för din kommentar! Att kavla pepparkaksdeg i pastamaskin har aldrig slagit mig, men det kanske funkar! :-) rolig idé iallfall! Ha en bra dag!
5 kommentarer:
Hallå där!! Tack för din kommentar! Att kavla pepparkaksdeg i pastamaskin har aldrig slagit mig, men det kanske funkar! :-) rolig idé iallfall! Ha en bra dag!
Ja efter första dagens lektion borde du ha lärt dig en hel del om choklad, särskilt temperering..hehe!!!
Ja efter första dagens lektion måste du ha lärt dig en hel del om choklad, särskilt temperering, hehe!
ååååhhh!! fick ni provsmaka med?? längtar efter dej gumms!
ååå, underbart!!!
Skicka en kommentar