- Rätten med 63 graders äggula, rökt äggvita, friterat kycklingskin, trattkantareller, och svart tryffel.
- Honankan som är med på bilden där nere stekt med kryddpeppar, brysselkål, kornrisotto och buljongkokt kålrot. Över hyvlades det en frusen ankleverterrin. Mumma!
- Sista rätten, en perfekt dessert med ett chokladmoln, havtornssorbet, pumpakräm och strössel bestående av riven maltkaka och pumpakärnor..., Ojojoj
- Sista rätten, en perfekt dessert med ett chokladmoln, havtornssorbet, pumpakräm och strössel bestående av riven maltkaka och pumpakärnor..., Ojojoj
Självklart passade jag på att hoppa in i köket och ta några bilder på killarna som slängt ihop den fantastiska måltiden till oss.
Honanka stekt med kryddpeppar samt korngryn, brynt kålsky och hyvlad anklever står det i menyn. Här ser vi kockarna placera den med stor omsorg på tallrikarna.
Den färdiga rätten.
Tack Kock & Vin för en underbar kväll med grymt käk och underbara viner, ni förtjänar allt fint beröm som strös över er!
Ps. Runt hörnet står det en stackars praktikant och rensar kantareller. Det är sånt praktikanter brukar få göra de är på besök hos "finkrogarna". Rensa, skala och så får praktikanterna kanske hacka lite ibland också. Dessutom fanns det inte en endaste tjej i varmköket så allt såg ut precis som vanligt bakom kulisserna. Ds.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar