skip to main | skip to sidebar

Ingrid i Grytan

Jag älskar att laga mat, lukta på den, äta den och fundera på vartifrån den kommer och hur den äts, med vem och varför. Min blogg är matkärlek.

söndag 27 september 2009

Kryddigt

En fantastisk sockerlag/sirap som passar till allt från sangria till kaffe och kakglasyr! 1 del socker, 1 del vatten, nejlikor, kanelstång, stjärnanis och kardemumma. Mumma!
Upplagd av IngridEmilia kl. 13:58
Etiketter: Recept

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida
Prenumerera på: Kommentarer till inlägget (Atom)

Diggade Matbloggar

  • Matälskaren
  • Brax on Food
  • Pyttes. Matblogg nr 59267054
  • FastFoodLovers
  • Vallåsens Värdshus
  • Pain de Martin
  • Jennifer Spratly från Hongkong
  • Aptitretarna

Etiketter

  • Betraktelser (38)
  • Bröd (5)
  • Choklad (3)
  • Grythyttan (37)
  • Gällivare (6)
  • I rampljuset (11)
  • Paris (1)
  • På besök (4)
  • Recept (42)
  • Storheter (22)
  • Tips (9)
  • Tråkrecept (2)
  • Vem där? (6)

Gammal skåpmat

  • ►  2011 (1)
    • ►  juni (1)
  • ▼  2009 (134)
    • ►  oktober (4)
    • ▼  september (7)
      • Varm Choklad
      • Makrillslåda
      • Inte bara sötslisligt
      • Kryddigt
      • Fredagsmys
      • Rasta
      • English muffins
    • ►  augusti (4)
    • ►  juli (20)
    • ►  juni (21)
    • ►  maj (4)
    • ►  april (5)
    • ►  mars (18)
    • ►  februari (21)
    • ►  januari (30)
  • ►  2008 (101)
    • ►  december (21)
    • ►  november (58)
    • ►  oktober (22)
 
Bloggtoppen.se